Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- فروش اینترنتی محصولات ایرانخودرو در تیر‌ماه امسال از روز دوشنبه آغاز شد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. قرار است در این مرحله چهار محصول یعنی تارا دستی، تارا اتوماتیک، دنا پلاس توربوشارژ دستی و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک بدون قرعه‌کشی پیش‌فروش شوند. وزارت صمت بدون تعارف درباره کم بودن متقاضیان این محصولات صحبت کرده و بررسی‌های فرارو نشان می‌دهد سود حاصل از خرید و فروش آن‌ها بین ۲۸ تا ۵۷ درصد است درحالی که پژو ۲۰۶ تیپ دو و دنا تیپ یک که برای خرید آن‌ها باید منتظر قرعه‌کشی ماند، با سود ۱۰۰ درصدی در بازار معامله می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته دیگر درباره طرح فروش بدون قرعه‌کشی محصولات ایرانخودرو موعد تحویل آن‌ها است. بین این چهار محصول در بهترین حالت خریداران تارا دستی شهریور ۱۴۰۲ صاحب خودرو می‌شوند و به‌همین دلیل ایرانخودرو از متقاضیان مبلغی را به‌عنوان علی‌الحساب دریافت می‌کند.

۱- موعد تحویل ۱۲ تا ۱۸ ماهه

طرح فروش بدون قرعه‌کشی محصولات ایرانخودرو در تیر ۱۴۰۱ شامل چهار خودرو می‌شود؛ تارا دستی، تارا اتوماتیک، دنا پلاس توربوشارژ دستی و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک. طبق جدول منتشر شده از سوی ایرانخودرو موعد تحویل این محصولات حداقل شهریور سال آینده است. تارا دستی که در این مرحله بدون قرعه‌کشی پیش‌فروش می‌شود، بین شهریور تا اسفند ۱۴۰۲ تحویل داده می‌شود. موعد تحویل تارا اتوماتیک و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک مرداد تا اسفند سال آینده خواهد بود و خریداران دنا پلاس توربوشارژ دستی در بهترین حالت مهر ۱۴۰۲ و در بدترین حالت اسفند سال آینده صاحب خودرو می‌شوند. به‌همین دلیل ایرانخودرو از متقاضیان این مرحله مبلغی را به‌عنوان علی‌الحساب دریافت می‌کند و این ارقام کمتر از ۵۰ درصد ارزش فعلی این محصولات در کارخانه برآورد می‌شود.

۲- متقاضی کمتر

فروش اینترنتی محصولات ایرانخودرو هفته اول تیرماه بدون قرعه‌کشی انجام می‌شود و این کارخانه سراغ محصولاتی رفته که متقاضی کمتری در بازار آزاد دارند. سخنگوی وزارت صمت گفته طرح فروش بدون قرعه‌کشی برای مدل‌هایی انجام می‌شود که دارای متقاضیانی کمتری نسبت ظرفیت اعلام شده دارند. در نتیجه برای فروش آن‌ها قرعه‌کشی برگزار نمی‌شود. همچنین بررسی قیمت‌ها در بازار آزاد نشان می‌دهد اختلاف قیمت چهار خودرو عرضه شده در طرح فروش بدون قرعه‌کشی ایرانخودور بین بازار و کارخانه ۲۸ تا ۵۷ درصد است درحالی که مدل‌هایی مثل پژو ۲۰۶ تیپ دو و دنا تیپ یک با سود ۱۰۰ درصدی در بازار آزاد خرید و فروش می‌شوند. همین موضوع از تقاضای کمتر این چهار محصول در بازار آزاد نسبت به مدل‌های پرفروش حکایت دارد. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک در کارخانه و بازار به‌ترتیب ۳۹۸ و ۵۱۰ میلیون تومان است. اختلاف قیمتی که معادل ۲۸ درصد محسابه می‌شود و این رقم برای تارا دستی ۵۷ درصد است. قیمت تارا دستی در کارخانه و بازار به‌ترتیب ۲۹۳ و ۴۶۰ میلیون تومان است. همچنین اختلاف قیمت تارا اتوماتیک و دنا پلاس توربوشارژ دستی تقریبا ۴۳ درصد است.

۳- حاشیه سود کمتر

طرح فروش بدون قرعه‌کشی ایرانخودرو در هفته اول تیر شامل محصولاتی می‌شود که خرید و فروش آن‌ها نسبت به سایر خودرو‌های ایرانخودرو سود کمتری دارد. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک که طبق ادعای ایرانخودرو دارای امتیاز پنج ستاره کیفی از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران است و در این مرحله بدون قرعه‌کشی عرضه شده، ظرف یک سال گذشته ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی که افزایش قیمت دنا تیپ یک که برای خرید آن از کارخانه باید منتظر قرعه‌کشی ماند حدود ۵۰ درصد برآورد می‌شود. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک در بازار آزاد طی این مدت از ۴۴۸ میلیون تومان به ۵۱۰ میلیون تومان رسیده و ۶۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است، ولی خریداران دنا تیپ یک، شاهد رشد ۱۳۵ میلیون تومانی یعنی ۵۰ درصدی این محصول طی این مدت هستند.، چون قیمت دنا تیپ یک در بازار آزاد از ۲۷۱ به ۴۰۶ میلیون تومان رسیده است. دیگر محصولی که ایرانخودرو در این مرحله آن را بدون قرعه‌کشی می‌فروشد، دنا پلاس توربوشارژ دستی است که از یک سال قبل ارزش آن ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی سود حاصل از خرید و فروش پژو ۲۰۶ تیپ دو تقریبا ۴۵ درصد است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فروش محصولات ایران خودرو دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک دنا پلاس توربوشارژ دستی طرح فروش بدون قرعه کشی دنا پلاس توربوشارژ محصولات ایرانخودرو تارا اتوماتیک بازار آزاد میلیون تومان خرید و فروش موعد تحویل تارا دستی قیمت دنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • تاکسی بدون خط
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • فروش اینترنتی دارو
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • قیمت محصولات ایرانخودرو دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی